Entreprenörspolitik

Då var man på plats i Almedalen i uppdraget att diskutera näringslivsfrågor, lobba för bättre förutsättningar för unga entreprenörer och knyta nya kontakter.

Näringslivsfrågor? Vad är det igentligen? Jag upptäcker om och om igen hur många av mina samtal återkommer till attitydförändring och skolpolitik. En arbetsgivaravgiftsprocent hit eller dit är inte frågan som kommer att göra Sverige långsiktigt konkurrenskraftig på den globala marknaden. Vi måste bli mer progressiva och öppna upp för ett mer dynamiskt och förändringsbenäget samhälle, en plats för kreativitet och idéförverkligande.

Det kommer att bli en vecka av både stora och små frågor med mycket intressanta möten och spännande argument. Följ mig och de andra unga entreprenörerna på Alemdalsveckan i entreprenörsbloggen på generationen.se

/ Gustaf