fbpx Skip to content
I framtiden bär alla tights

I framtiden bär alla tights En framtidsvarieté av och med Gustaf Josefsson Tadaa

Disruption Hall, Epicenter, Stockholm

12 December 2018
Efter två succéföreställningar på Södra Teatern i Maj
släpps nu en mindre julföreställning den 12e December!
Ta chansen att uppgradera din mjukvara
med nya tankar om mänsklighetens framtid.
 
Det går fortare och fortare. En klyscha som sägs vid varje kaffeapparat och middagsbord. Jo, fort går det, men det är ju ingenting mot hur fort det kommer att gå i framtiden. Trots all ny information vi får reda på om världen varje dag, alla nya verktyg och all ny teknologi som skapas så vet vi mindre om framtiden idag än någonsin tidigare. Allt vi vet är att det kommer att gå förbannat fort.
 
Följ med futuristen och innovatören Gustaf Josefsson Tadaa på en hisnande resa in i framtiden och gör upp med robotar, AI, digital religion, rymdresor, Internet, VR och spandex. Låt Sveriges mest kreativa och lekfulla hjärna hjälpa dig att hitta tillbaka till framtidshoppet och våga också följa med honom ner i tvivel, ensamhet och osäkerhet. Följ med genom sång och dans, stora tankar och nonsens, till en värld där du kan skapa din egen framtid.
 
Gustaf Josefsson Tadaa är en av Sveriges mest framstående tänkare och föreläsare inom framtid, digitalisering och Internet och anlitas flitigt av stora företag och organisationer i Sverige och globalt. Som entreprenör och företagsbyggare har han arbetat inom både event, teater, politik och internet. Hans passion för organisationsbyggande har också lett honom till Burning Man, en rörelse som han arbetat med globalt och varit med och byggt upp i Sverige. Gustaf drivs av en tro att kapabla människor kan ges förtroende att skapa på eget initiativ – och att vi idag lever i ett samhälle där vi är mer kapabla än någonsin.