fbpx

tights

tights

I framtiden bär alla tights En framtidsvarieté av och med Gustaf Josefsson Tadaa

Södra Teatern, Stockholm

28 & 29 Maj

Det går fortare och fortare. En klyscha som sägs vid varje kaffeapparat och middagsbord. Jo, fort går det, men det är ju ingenting mot hur fort det kommer att gå i framtiden. Trots all ny information vi får reda på om världen varje dag, alla nya verktyg och all ny teknologi som skapas så vet vi mindre om framtiden idag än någonsin tidigare. Allt vi vet är att det kommer att gå förbannat fort.

Följ med futuristen och innovatören Gustaf Josefsson Tadaa på en hisnande resa in i framtiden och gör upp med robotar, AI, digital religion, rymdresor, Internet, VR och spandex. Låt Sveriges mest kreativa och lekfulla hjärna hjälpa dig att hitta tillbaka till framtidshoppet och våga också följa med honom ner i tvivel, ensamhet och osäkerhet. Följ med genom sång och dans, stora tankar och nonsens, till en värld där du kan skapa din egen framtid.

Gustaf Josefsson Tadaa är en av Sveriges mest framstående tänkare och föreläsare inom framtid, digitalisering och Internet och anlitas flitigt av stora företag och organisationer i Sverige och globalt. Som entreprenör och företagsbyggare har han arbetat inom både event, teater, politik och internet. Hans passion för organisationsbyggande har också lett honom till Burning Man, en rörelse som han arbetat med globalt och varit med och byggt upp i Sverige. Gustaf drivs av en tro att kapabla människor kan ges förtroende att skapa på eget initiativ – och att vi idag lever i ett samhälle där vi är mer kapabla än någonsin.

Välkommen att skapa!

Föreställningen I framtiden bär alla tights låter dig som publikdeltagare vara med och skapa tillsammans med de andra i publiken. Vi kallar det ”publikens scen”, men det är inte bara en scen. Hela Södra Teaterns foajé och bar kommer stå öppen för egna upptåg, under en timme före första akten, och under 45 minuter i mitten av föreställningen. Vill du spela en låt, sjunga, dansa, bjuda på kakor, dra igång en lek, hålla politiskt brandtal eller spå främlingar i myntablad? Detta är din chans att bidra med vad du tror att världen behöver!

Baren och ”publikens scen” öppnar klockan 18.00. Föreställningen börjar klockan 19.00.

Begränsningar:

  • Det finns inga möjligheter att fästa något i väggar eller tak. Byggnaden är K-märkt och måste hanteras med yttersta försiktighet.
  • Det är tillåtet att göra upptåg i trapphuset, men eftersom detta är en nödutgång så får du inte ställa dit något som du inte direkt kan bära med dig (gitarr=ja, trumset=nej).
  • Om du vill anlända före kl. 18, eller vill ställa upp något på scen, så måste du anmäla dig i ett separat formulär.
  • Det är enligt svensk lag inte tillåtet att medtaga någon form av alkohol.

Posta din idé och ställ frågor i Facebookeventet, så kan vi hjälpa varandra att göra drömmar till verklighet!